Virksomheden

Om os

tesa SE er en af verdens førende producenter af selvklæbende produkter og systemløsninger. Siden 1941 har navnet tesa® været paraplymærke for alle de selvklæbende produkter, som fremstilles af selskaberne i vores koncern. Navnet dækker over en bred vifte af forskellige systemløsninger til industrielle og professionelle anvendelser, samt ca. 300 produkter til forbrugere.
Ring til os: +45 4599 8200Kontakt os via

Company

tesa fabrikken Offenburg produktion

Facts og tal

En af verdens førende producenter af selvklæbende produkter og systemløsninger til industrien, forhandlere og forbrugere. Uafhængigt europæisk aktieselskab og 100%-ejet datterselskab af Beiersdorf AG.
Flere facts og tal om tesa

About tesa

tesa 1952 truck

Vores historie

tesa's succeshistorie begynder med en mislykket udvikling af et selvklæbende plaster. tesa er i dag en af verdens førende producenter af selvklæbende produkter og systemløsninger til industrien, professionelle håndværkere og forbrugere.
Historien bag tesa

About tesa

Forskning og Udvikling for innovation af teknologien bag tape

Innovation & Forskning

Vores succes er kun så stor som fordelene ved vores produkter. Vi arbejder til stadighed for at finde nye løsninger, som hjælper vores kunder med at organisere deres arbejdsprocesser mere effektivt.
Flere oplysninger

Company

Locations

tesa-afdelinger i hele verden

tesa-produkterne sælges af over 50 datterselskaber i over 100 lande i hele verden. Her kan du finde alle kontaktoplysninger og yderligere information om vores hovedafdelinger, fabrikker og kontorer.
Altid tæt på dig