404 - side ikke fundet

Beklager, den siden du søgte, kunne ikke findes. Hvis du indtastede internetadressen manuelt bedes du kontrollere din indtastning.

Tilbage til tesa hjemmeside

Mente du...

tesa fabrikken Offenburg fejrer 60 års jubilæum

For præcis seks årtier siden begyndte tesa-fabrikken i Offenburg (tWO) at producere et klassisk produkt – tesakrepp®. I dag fremstilles mere end 2.000 forskellige løsninger til slutforbrugere, handel og industri her. I mange år har tWO, målt i volumen, været det største anlæg i det internationale tesa-netværk.

Afdækningstape til sprøjtemaling og andre anvendelser

Afdækningstape fra tesa® anvendes i en lang række brancher til at klargøre komponenter til sprøjtemaling samt anden overfladebehandling. Anvendelserne inkluderer overfladebeskyttelse og pulverlakering samt galvanisering og endda sandblæsning.

tesa® Aluxx Black dobbelt hjørnekurv, selvklæbende, anodiseret aluminium, inklusive lim

Med hjørnereolen tesa® Aluxx Black får du en stilfuld opbevaringsplads i to niveauer og dermed mere orden i din brusekabine. Brusereol i to niveauer i matsort anodiseret aluminium til de nyeste indretningstrends: passer perfekt til badeværelser i industriel, skandinavisk eller neutral, urban stil. Den fastgøres sikkert til væggen uden at bore med tesa® limøsningen og kan fjernes uden at efterlade spor – og er dermed en sikker løsning til dobbelt så meget opbevaringsplads til toiletartikler i ethvert brusebad, badeværelse eller vådområde.

Ideer til indretning af dagligstuen

Som regel bruger folk det meste af deres tid i stuen. Især når de har gæster. Så det er meget vigtigt at skabe en god atmosfære i dette rum, så man føler sig godt tilpas. Det kan man f.eks. opnå med indbydende siddepladser, et stort sofabord og interessante dekorative ting. Her finder du nogle ideer til dekorationer, der sætter et individuelt præg på din stue, så du ikke behøver at bruge mange penge på at købe dekorationerne.