Virksomheden

Ansvar

Vi er en virksomhed i den kemiske branche, og vi er bevidste om vores ansvar for mennesker og miljø. Reglerne om fair konkurrence er grundlæggende for vores forretningspolitik, og det samme gælder økonomiske, økologiske og sociale aspekter. Vi fokuserer på fire aktivitetsområder: produkterne, miljøet, medarbejderne og samfundet.
Ring til os: +45 4599 8200Kontakt os via

 

Strategi og administration

I dag er tesa en af verdens førende virksomheder inden for selvklæbende teknologi. Vores mangeårige succeshistorie er ikke kun knyttet til innovative idéer, kvalitet og teknologisk fremskridt. Andre vigtige faktorer er at tage ansvar for mennesker og miljøet. Målet er at beskytte økologiske ressourcer og have en positiv indflydelse på det samfund, vi lever og handler i, gennem socialt engagement.

Aktivitetsområder

Vi har indarbejdet disse bæredygtige forretningspolitikker i vores strategi og i tankegangen i bestyrelsen i tesa SE. Vi agerer proaktivt og koncentrerer os om de fire aktivitetsområder produkter, miljø, medarbejdere og samfund. Kvalitet og sikkerhed, beskyttelse af ressourcerne, respekt og fairness samt støtte til børn og unge er blot nogle af de aspekter, der er knyttet til dette.
Læs meget mere om virksomhedsansvar hos tesa på www.tesa.com

 

Papir

Datablade for materialesikkerhed

Datablade for materialesikkerhed (MSDS) indeholder data om et stofs egenskaber. Det giver endvidere medarbejdere og redningspersonale mulighed for hurtigt at vurdere, hvordan sådanne stoffer håndteres sikkert.
Download aktuelle MSDS på www.tesa.com