Mounting adhesives, glues and hanging solutions - mount objects without tools!
Montering og ophængning

Montering og ophængning

Sikker montering og ophængning i hjemmet er en af vores fokusområder. I vores brede sortiment kan du finde adskillige tapeløsninger til at hænge ting op på forskellige underlag. Uanset om du leder efter monteringstape, burretape eller selvklæbende strips, kan du finde den rette løsning hos os. Vi gør, hvad vi kan for at gøre din hverdag lettere!Den rigtige løsning til næsten alle behov

Få mere at vide om vores forbrugerprodukter til montering og ophængning

Vi arbejder hele tiden på at udvikle vores tapes, og du kan derfor finde løsninger i vores sortiment til næsten alle udfordringer. Derfor tilbyder vi også produkter, som løser problemer, der tidligere kun kunne løses med hjælp fra boremaskine og andet værktøj. I dag er selvklæbende kroge den bedste løsning på badeværelser og i køkkenet. Vores produktsortiment byder både på produkter til at hænge lette genstande op med, samt produkter der understøtter et mere krævende hold til tunge genstande som for eksempel postkasser. 

 

Selvklæbende produkter og løsninger - et godt alternativ til bor og hammer

Borremaskinens største ulempe er, at den skader væggen. Så længe den ophængte genstand hænger på væggen, er dette ikke et problem, men hvad sker der, når du tager genstanden ned? For at gøre overfladen pæn igen bliver du nødt til at fylde hullet og formentlig også male væggen. Vores tapeløsninger kan i de fleste tilfælde fjernes igen uden at efterlade klæberester på væggen og er derfor mere fleksible at bruge. Specielt på sarte overflader eller fliser er de en værdifuld hjælp, og de er lette og hurtige at anvende og forårsager ikke larm og støv.

Kreative idéer