Hook and loop tapes are an alternative to drills and hammers.
Burretape

Burretape

Burretape er et godt alternativ til mere traditionelle fastgørelsesmetoder, da den er let at anvende og hæfter sikkert. Tapen kan påføres og fjernes igen op til 10.000 gange. I vores sortiment af højtydende burretape finder du både tape til at montere tunge objekter samt tape til lettere objekter. Sidst, men ikke mindst har vi også burretape, der giver dig mulighed for at få styr på dine kabler.Produkter

Burretape og tesas klæbeteknologi er et stærkt team

Få mere at vide om vores forbrugerprodukter

For de fleste burretape-produkter i vores sortiment er det kombinationen af burretape og vores klæbeteknologi, der giver det perfekte greb. Undersiden af burretapen klæber sikkert til væggen, mens burretapen sikrer et godt greb mellem væg og objekt. Dette greb kan brydes ved at fjerne og påføre genstande igen og igen uden at miste klæbevnen.

 

Burretape og brikker er et alternativ til boremaskine og hammer. Skal du for eksempel sætte en førstehjælpskasse op på væggen, behøver du ikke at finde bor, plugs og skruer frem. I stedet kan du anvende vores burretape, hvor du blot klæber burretapen med kroge fast på væggen og løkkesiden på genstanden. Dette er en sikker løsning til at hænge ting op med - og du kan påføre og fjerne genstanden igen og igen uden at beskadige burretapen.

Kreative idéer