Dobbeltklæbende monteringstape med høj klæbeevne til sikker montering af objekter (f.eks. spejle eller knagerækker)
Powerbond® monteringstape

Powerbond® monteringstape

Vores dobbeltklæbende monteringstape er et pålideligt og stærkt alternativ til traditionelle monteringsmetoder. I modsætning til søm og skruer efterlader de ingen huller i underlaget og kan bruges til ophængning helt uden værktøj. Vores sortiment af monteringstape dækker næsten alle behov. Uanset om du skal hænge et spejl op indendørs eller udendørs, giver Powerbond® monteringstape et sikkert greb.Produkter

Powerbond® monteringstape

Få mere at vide om vores dobbeltsidede forbrugerprodukter

Hvis du leder efter et smart alternativ til skruer, rawlplugs og søm, er du kommet til det rette sted med vores dobbeltklæbende monteringstape.

 

Sikker montering og opsætning indendørs og udendørs

Med en dobbeltklæbende monteringstape kan du hurtigt og let hænge ting op på væggen. Vi har optimeret vores tapeprodukter, så de kan anvendes til forskellige objekter og underlag. Derfor kan du næsten altid finde en passende tape til dit behov. Hvis du har behov for en monteringstape til hverdagsbrug i hjemmet, er Powerbond® INDOOR det bedste valg. Produktet OUTDOOR giver dig til gengæld mulighed for at fastsætte postkasser, husnumre eller andre objekter udendørs. Og skal du hænge et spejl op på badeværeslet, er Powerbond® MIRROR den perfekte løsning.

 

Fordelen ved stærk monteringstape

Det er ikke længere nødvendigt at finde boremaskine og hammer frem, når du skal hænge ting op. Takket være tesas højtydende monteringstapes, kan du hænge objekter sikkert op indendørs og udendørs uden at finde værktøjet frem. Alt du behøver er en saks til at klippe monteringstapen i rette længde. Ophængning med tape er let og hurtig, og du laver ikke huller i underlaget. Dette er blandt andet en stor fordel, når du skal hænge ting op på fliser.

Sådan sætter du Powerbond® op på væggen:

Kreative idéer