Tildæk dine lyskasser med vores lyskasseafdækninger, og undgå snavs forårsaget af insekter og smådyr.
Afdækning af lyskasser

Afdækning af lyskasser

Med vores robuste lyskasseafdækninger kan du holde din kælder ren. Insekter, smådyr og andre ubudne gæster bliver udenfor, og det samme gør løv og småsten. Monteringen af disse praktiske tildækninger – lavet af enten aluminium eller rustfrit stål – er meget nem og sparer en masse arbejde. Lyskasserne vil stort set ikke behøve rengøring. Selv din fluesmækker vil nærmest blive arbejdsløs i kælderen!tesa® Insect Stop-lyskasseafdækninger

Få mere at vide om vores forbrugerprodukter

Hvis du har brug for beskyttelse mod insekter og snavs i lyskasser, har vi den rigtige løsning til dig.

 

Insekter og smådyr bliver udenfor

En usikret afdækning over en lyskasse er den ideelle indgang for insekter og smådyr. Insekter, edderkopper, mus og frøer er nysgerrige og bliver ofte uønskede gæster i kælderen. Eller de står over for en skæbne som ufrivilligt fængslede i kælderens lyskasser. Spar dig selv for en masse arbejde med de ubudne gæster ved at installere en lyskasseafdækning. På grund af det finmaskede net af aluminium eller rustfrit stål forbliver de, hvor de hører hjemme, det vil sige uden for dit hus.

 

Beskyttelse mod snavs

Ikke kun småkryb, men også dødt materiale som for eksempel løv eller sten finder ofte vej ind i kælderen. Med vores lyskasseafdækninger kan du effektivt beskytte din kælder mod disse og andre kilder til snavs og slippe for en masse besvær. Takket være gitteret behøver du ikke længere at feje lyskassen så ofte for at fjerne snavs.

Kreative Ideer & Hjælp