Spar energi og varmeudgifter ved at isolere bag radiatorer
Isolering af radiatorer

Isolering af radiatorer

I ethvert hus er der mange områder, hvor der kan ske energitab, som medfører høje varmeudgifter. Ud over taget, dørene og vinduerne udgør væggene bag radiatorerne også et sådant område. For at undgå unødige udgifter er det tilrådeligt at installere isolering bag radiatorerne. Så vil bliver varmen inden døre, hvor den hører til, så dit hjem bliver behageligt varmt. Det kræver kun et par skridt at sætte radiatorfolie op.tesamoll® – Spar energi og penge ved at isolere radiatorerne

Få mere at vide om vores forbrugerprodukter

Denne folie, som reflekterer varmen fra radiatoren, er et af ​​de geniale tesamoll®-produkter, der giver dig mulighed for at spare energi på ingen tid. Mens vores tætningslister og profiler hjælper med at reducere energitabet via døre og vinduer, sikrer isolering bag radiatorerne, at den varme, der ellers ville blive absorberet af væggen bag radiatoren, sendes ind i rummet.

 

Isolering af radiatorer med varmereflekterende folie ... så let som ingenting, selv for amatører

Du behøver ikke at være en ekspert for at installere isolering bag radiatorerne. Det eneste, du behøver, er tesamoll® radiatorfolie, målebånd og saks. Du skal blot måle området bag radiatoren, skære folien til i en passende størrelse, og derefter sætte den op bag radiatoren. I modsætning til de fleste andre produkter fra tesa spiller lim ikke nogen rolle her, da det faktisk ville virke mod hensigten. Hvis man limer folien fast til væggen med tape, kan det medføre dannelse af skimmelsvamp.

Kreative Ideer & Hjælp