Industri

Elektronik

Tape til elektronik
Ring til os: +45 4599 8200Kontakt os via

Elektronik

Smartphone

I det sidste årti er mobiltelefoner gået fra at være rene kommunikationsværktøjer til at være sofistikerede og smarte ledsagere i hverdagen. Vores tapesortiment indeholder løsninger, der lever op til de sidste nye designkrav og passer til de stadigt mindre telefoner.
Flere oplysninger

Elektronik

a

Mobiltelefoner

I løbet af det sidste årti er mobiltelefoner gået fra at være almindelige kommunikationsværktøjer til at være sofistikerede multimedieværktøjer. Vores tapesortiment har løsninger til nye produktionsteknikker og procesoptimering
Flere oplysninger

Elektronik

Tablet

Den stadigt større udbredelse af tabletter og e-bogslæsere har betydet en rivende udvikling for forbrugselektronibranchen. tesa har støttet elektronikindustrien i denne udvikling med klæbeløsninger, der bidrager til realiseringen af mindre og mere optimale designs.
Flere oplysninger

Elektronik

Notebook

Notebooks viderefører tendensen mod højere fleksibilitet og mere sofistikeret udstyr. tesa har i mange år støttet elektronikbranchen med de nødvendige klæbeløsninger kombineret med fremragende global teknisk support.
Flere oplysninger

Elektronik

TV og skærme

I løbet af de sidste ti år er fjernsyn og skærme gået fra at være simple udsendere af videosignaler til at være sofistikerede underholdningsstationer. tesa leverer de nødvendige klæbeløsninger kombineret med fremragende global teknisk support.
Flere oplysninger

Elektronik

Digitalkamera

Selvom forskellige digitalkameraer ligner hinanden, er de ofte designet forskelligt, både udvendig og indvendig. Vi har i mange år været producenternes tætte samarbejdspartner med vores udvalg af tape, der opfylder mange behov.
Flere oplysninger

Elektronik

Display

Hver gang, der lanceres en ny generation af displays, efterspørger forbrugerne forbedringer i størrelse, klarhed, kontrast, opløsning, interaktion, energiforbrug og vægt. tesa følger med i de seneste trends og udfordringer på dette marked og kan tilbyde de nødvendige tapeløsninger kombineret med fremragende global teknisk support.
Flere oplysninger

Elektronik

Chipkort

tesa® HAF er et komplet sortiment af varmeaktiveret klæbefilm til chip montering. I løbet af de sidste mange år har tesa opbygget et højt niveau af viden og erfaring, der er til stor gavn for vores kunder i hele verden.
Flere oplysninger