tesa® Labels


tesa etikettrykkeri

Talrige muligheder med tesa®

tesa® etiketter i topkvalitet
tesa® producerer etiketter i topkvalitet til danske og udenlandske virksomheder med hovedvægt på medicinalindustrien. Vi har gennem årene opbygget en stor knowhow om de krav, der stilles i denne branche og afholder løbende GMP-kurser for hele personalet.
tesa® produktion af specialetiket

tesa® produktion af specialetikettesa® kan producere alle typer etiketter
Som leverandør til både danske og udenlandske virksomheder har tesa stor erfaring med standardetiketter og specialproducerede etiketter.

Vores medarbejdere stiller store krav til sig selv, og virksomheden sætter en ære i at levere kvalitetsprodukter. tesa er selvfølgelig ISO 9001-certificeret i henhold til Dansk Standard.
tesa® etiketproduktion

tesa® etiketproduktion


Identifikation af etiketrullen
Mange kunder ønsker et tryk på bagsiden af lineren – det kan være et fortløbende nummer eller et varenummer, som gør det nemt at identificere etiketrullen.

Mikset af farver kan frit vælges på for- og bagside - dog maximalt 8 farver. Vores maskine har fået installeret et vendekryds for at lette dette arbejde.
Kvalitetskontrol med Vision-udstyr

Kvalitetskontrol med Vision-udstyr

Kvaliteten i top med Vision-udstyr
Som en del af vores kvalitetskontrol har vi installeret Vision-udstyr, således at medarbejderen via skærmen løbende kan tjekke produktionen.
Mulighederne er mange med tesa®

Mulighederne er mange med tesa®

Kontakt tesa® for et uforbindende tilbud!
Som en del af tesa A/S har vi stor adgang til mange forskellige selvklæbende materialer. Vi producerer mange forskellige udstansninger i dobbeltklæbende tape, filt, skridsikker tape, polyester og meget, meget mere.

Kontakt os for en præsentation af mulighederne – de er mange!

Kontakt tesa® Labels: customerservice.dk@tesa.com