Juridiske betingelser

Conditions of use

Vi beder om forståelse for, at vi på grund at internettets mange muligheder og risici har udarbejdet nogle rammevilkår til såvel din som vores beskyttelse, som vi beder dig følge.
Ring til os: +45 4599 8200Kontakt os via
1. Opdatering af disse vilkår for anvendelsen
Som følge af den løbende tekniske og juridiske udvikling er vi nødt til at ændre eller opdatere de eksisterende vilkår for anvendelsen fra tid til anden. Derfor bedes du altid tjekke, hvornår den seneste udgave af vilkårene blev offentliggjort på hjemmesiden, før du bruger vores hjemmeside. Den seneste version blev offentliggjort i august 2001.
2. Copyright og andre beskyttelsesrettigheder
Alt indhold på vores hjemmeside, herunder tekst, billeder, grafiske fremstillinger, lyd- og videofiler er, med mindre andet udtrykkeligt er angivet, vores ejendom og må ikke gengives, ændres, overføres, genanvendes, tilegnes, udnyttes eller på anden måde anvendes til offentlige eller kommercielle formål uden vores forudgående skriftlige samtykke. Krænkelse af vores copyright eller øvrige rettigheder kan føre til civil- eller strafferetlige skridt.

Ansvarsfraskrivelse
  • Denne hjemmeside kan indeholde links til andre leverandørers hjemmesider. Vi garanterer ikke eller påtager os noget ansvar for eventuelt ulovligt indhold eller andre lovovertrædelser på eksterne leverandørers hjemmesider.
  • Oplysningerne på denne hjemmeside er omhyggeligt udarbejdet og kontrolleret. Vi påtager os dog intet ansvar for indholdets aktualitet, nøjagtighed, fuldstændighed og/eller kvalitet.
  • Anvendelsen af denne hjemmeside og download af data sker på din egen risiko. tesa SE påtager sig intet ansvar for eventuelle skader, navnlig på brugerens datafiler eller hard- og software som følge af en sådan handling.